דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
פברואר 29, 2012
סלט קפרזה וחמציץ
עגבניות שרי מנומרות צלויות
חמציצים
בזיל
מוצרלה באפלו
אבקת יוגורט
קציפת יוגורט ויוזו
קציפת יוגורט-
300 מ"ל יוגורט
80 מ"ל שמנת מתוקה
מלח
יוזו
מערבבים יוגורט,שמנת עם מעט מלח ויוזו ומכניסים לסיון עם בלון גז אחד.
תגובות
ליאורה
אמר/ה…
רציתי לדעת אם יש דרך זולה ופחות מושקעת מסיפון עם בלוני גז לעשות דברים כאלה בבית שעובדת אפילו חלקית?
שובב קולינרי
אמר/ה…
להקציף שמנת במיקסר ולהוסיף טעמים
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות