מה אוכלים בלילה



 מה אוכלים העובדים במסעדות?

לרוב מנות מהתפריט לבחירה במסעדות מסוימות או ארוחות מסודרות הכוללות עופות,בשרים,אורז,פסטה ועוד,אוכל של בית.
אך בלילה לקראת סוף המשמרת מה אוכלים?
גם כן לרוב מנות מהתפריט לבחירה במסעדות מסוימות,באחרות מגישים סלט,גבינה ולחם.
אצלנו הלילה היא שחיתות מבחינת האוכל,כי כשלמישהו יש רעב לדבר מסוים הוא עושה את זה הכי באהבה והכי הכי טעים.
אז פעם זה בורקסים עם מילויים של גבינות,פטריות ומטבלים של ציזיקי,סלסת עגבניות וביצים קשות.
החומוס אצלנו חוגג ויכול להתחרות בחומוסיות המובילות בעיר,יחד עם לאפות חמות והרבה פלפלי שיפקה.
הפיצות גם כן מככבות,אחד מיד מכין רוטב השני מגרד גבינה השלישי מכין תוספות ועוד אחד מרדד בצק דק דק.
פעם אחת של קרייבינג לטארט טאטן הסתיים כמובן ב...טארט טאטן.
השבוע,בשר טלה גרם לנו לחשק לשווארמה.המון שומן טלה יחד עם הבשר שופד,תיבול עדין של פפריקה,כמון,כורכום ומלח ותלייה מעל גריל פחמים לכשעתיים,תוך סיבוב מתמיד.
פיתות הוכנו מבעוד מועד בתנור לוהט,תפוחות ויפות,קצת פלפלים חריפים,סלט עגבניות וטחינה שנוזלת על הסנטר השלימו תענוג של לילה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש