אוכל וקידום השלום

היום(יום שלישי)בין משמרת למשמרת במסעדה,אני שוקד גם כן על הכנות באירוע גדול שמתקיים במלון הרודס בת"א.
האירוע הוא של מרכז פרס לשלום בו שלום קדוש השף הדגול אסף מקבץ שפים של נשיאים מרחבי העולם כגון השף של הבית הלבן,מהקרמלין,מגרמניה,מונקו ועוד.גם אלן דוכאס הגדול יהיה שם כאורח כבוד.לשפים אל חברים שפים ישראלים ומבשלים ארוחה חלבית  בת 5 מנות שהשפים הישראלים אחראים על מנות קוקטייל הפתיחה.
אצלנו הניוקי תירס יככב יחד עם ארטישוקים צעירים יפהפהים שקיבלנו,גבינת גורגונזולה ופטריות פורטבלו צלויות.
הצצה לקונדיטוריה במלון מגלה דברים יפים שנעשים שם כמו התמונה הנ"ל של סטנד משוקולד נטו שעליו יפוזרו שלל פטיפורים ,כמו גם השף הגרמני שמכין שטרודל בדייקנות מירבית עם בצק שעמל עליו כל היום.פרטים נוספים בהמשך.



תגובות

זינק מסעדה אמר/ה…
מעולם לא טעמתי אותם!! אני מאוד אוהבת לנסות מאכלים חדשים, במיוחד אם הם בריאותיים.
יש לכם במקרה המלצות כלשהן למתכון עם זן הארטישוק הזה ?
שובב קולינרי אמר/ה…
הארטישוקים הצעירים נפלאים ואין צורך לנקות את השערות בלב הארטישוק.אין צורך במתכן,כל מה שטוב לארטישוק רגיל טוב לארטישוק צעיר.פשוט להקפיץ עם מעט שמן זית מלח מיץ לימון ומעט שום ולא צריך יותר.ניתן להגיש עם סלסתעגבניות או מטבל צ'ימיצו'רי של שלל עשבים.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש