סלט קפרזה וחמציץ

                                                                   עגבניות שרי מנומרות צלויות
                                                                           חמציצים
                                                                             בזיל
                                                                        מוצרלה באפלו
                                                                         אבקת יוגורט
                                                                        קציפת יוגורט ויוזו

קציפת יוגורט-

300 מ"ל יוגורט
80 מ"ל שמנת מתוקה
מלח
 יוזו

מערבבים יוגורט,שמנת עם מעט מלח ויוזו ומכניסים לסיון עם בלון גז אחד.

תגובות

ליאורה אמר/ה…
רציתי לדעת אם יש דרך זולה ופחות מושקעת מסיפון עם בלוני גז לעשות דברים כאלה בבית שעובדת אפילו חלקית?
שובב קולינרי אמר/ה…
להקציף שמנת במיקסר ולהוסיף טעמים

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש