סלט של חורף
במסעדות כמו במסעדות,אין דבר כזה שאין דבר כזה.
יש קטע שתמיד לירקות צריך לתת איזשהו שם תואר או כינוי -מלפפון ירוק(באמת?),עגבניות שמש אדומות,ירקות שוק,ירקות חורף,ירקות קיץ שנקטפו בעלות השחר,ככה אנחנו המסעדנים\טבחים\שפים,אוהבים להתחכם.
בחורף יהיה לקט של ירקות "חורף",למרות שהם מופיעים כל השנה וככה גם לגבי הקיץ.נכון גם ש"עגבניות שוק" מוכרות יותר ונשמעות יותר סקסיות.
אז הנה קחו לכם סלט "חורף" מרענן שמה שחורפי בו היא הפומלה וזה שהידיים שלי היו קפואות כשהכנתי את הסלט.
בסלט ,הפומלה והפסיפלורה מתפקדים במקום לימון וגבינה כחולה נותנת ערך מוסף לכל העסק.
1 שומר פרוס דק דק
חופן אטריות אורז
רבע בצל סגול פרוס דק
חצי פומלה מופרדת מהציפה וגרעינים
1 פסיפלורה
רבע פלפל חריף פרוס דק
חופן עלים שלמים של כוסברה ובזיליקום
גבינה כחולה-רוקפור,דניש בלו וכו'
מלח ים אטלנטי
שמן זית
משרים את האטריות במיים חמים עד לריכוך,מסננים מהמיים ושמים בקערה,מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומתבלים במלח ושמן זית.מפזרים מעל גבינה כחולה בחתיכות גדולות.
יש קטע שתמיד לירקות צריך לתת איזשהו שם תואר או כינוי -מלפפון ירוק(באמת?),עגבניות שמש אדומות,ירקות שוק,ירקות חורף,ירקות קיץ שנקטפו בעלות השחר,ככה אנחנו המסעדנים\טבחים\שפים,אוהבים להתחכם.
בחורף יהיה לקט של ירקות "חורף",למרות שהם מופיעים כל השנה וככה גם לגבי הקיץ.נכון גם ש"עגבניות שוק" מוכרות יותר ונשמעות יותר סקסיות.
אז הנה קחו לכם סלט "חורף" מרענן שמה שחורפי בו היא הפומלה וזה שהידיים שלי היו קפואות כשהכנתי את הסלט.
בסלט ,הפומלה והפסיפלורה מתפקדים במקום לימון וגבינה כחולה נותנת ערך מוסף לכל העסק.
1 שומר פרוס דק דק
חופן אטריות אורז
רבע בצל סגול פרוס דק
חצי פומלה מופרדת מהציפה וגרעינים
1 פסיפלורה
רבע פלפל חריף פרוס דק
חופן עלים שלמים של כוסברה ובזיליקום
גבינה כחולה-רוקפור,דניש בלו וכו'
מלח ים אטלנטי
שמן זית
משרים את האטריות במיים חמים עד לריכוך,מסננים מהמיים ושמים בקערה,מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומתבלים במלח ושמן זית.מפזרים מעל גבינה כחולה בחתיכות גדולות.
תגובות