סורבה מסיפון
שימוש בסיפון דורש חומר גלם שומני,בד"כ שמנת מתוקה.אפשר גם להשתמש בחלב קוקוס או יוגורט.
אני הכנתי קציפת יוגורט עם 5 אחוז שומן ובשביל לייצב יותר את היוגורט הוספתי מעט שמנת מתוקה.הכנתי מהקציפה סורבה ע"י זילופו לכלי והקפאתו,כך נוצר סורבה יוגורט סופר אוורירי.
500 מ"ל יוגורט איוכתי
150 גרם סוכר
50 מ"ל
50 מ"ל מיים
200 מ"ל שמנת מתוקה 15 אחוז שומן או 100 מ"ל שמנת 35 אחוז
מרתיחים מיים וסוכר,מערבבים ומצננים.מערבבים את מי הסוכר עם היוגורט והשמנת ומכניסים לסיפון עם בלון גז אחד.משקשקים היטב,מקררים לחצי שעה ומקציפים לתוך כלי מתאים.מניחים במקפיא לכשעתיים.
אני הכנתי קציפת יוגורט עם 5 אחוז שומן ובשביל לייצב יותר את היוגורט הוספתי מעט שמנת מתוקה.הכנתי מהקציפה סורבה ע"י זילופו לכלי והקפאתו,כך נוצר סורבה יוגורט סופר אוורירי.
500 מ"ל יוגורט איוכתי
150 גרם סוכר
50 מ"ל
50 מ"ל מיים
200 מ"ל שמנת מתוקה 15 אחוז שומן או 100 מ"ל שמנת 35 אחוז
מרתיחים מיים וסוכר,מערבבים ומצננים.מערבבים את מי הסוכר עם היוגורט והשמנת ומכניסים לסיפון עם בלון גז אחד.משקשקים היטב,מקררים לחצי שעה ומקציפים לתוך כלי מתאים.מניחים במקפיא לכשעתיים.
תגובות