קציפה, קצפת ומה שבינהם

סיפון-ה-אביזר של שנות האלפיים.כאשר גילו שאפשר להשתמש בו מעבר לקצפת של שמנת מתוקה,אז השמיים הם הגבול.
כל מחית שתתלווה לשמנת חמה בתוך הסיפון,תיצור לנו רוטב אוורירי ונעים,כמו קציפת סרטנים וכו'.
אותו הדבר אפשר ליצור בעזרת חלבונים שיקבלו נפח בתוך הסיפון,אך רק בחום נמוך מכיוון שמעל 60 מעלות החלבון יהפך לקציפת חביתה אוורירית.
אך חוץ מזה ניתן ליצור קציפות על בסיס נוזל כלשהו ולייצב אותו ע"י דפי ג'לטין,או ע"י אגר אגר לקציפה חמה.
הקציפה האחרונה שהכנתי-קציפת קלמנטינה וקוקוס.מיץ קלמנטינות,חלב קוקוס שמספיק שמן בשביל ליצור קציפה ומעט סוכר.
לאכול ענן.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש