ומי הבא בתור
הבא בתור במצעד הסו שפים המציגים הוא איתי ברנס, המציג שקדי עגל וירקות חרוכים על הגריל עם קרם שום ובצל ירוק.
ל-4 נמנות
4 נתחי שקדי עגל במשקל 70 גרם כל אחד
5 עגבניות שרי חצויות
4 לבבות ארטישוק
4 בצלי שאלוט חצויים
לקרם-
צרור בצל ירוק
4 שיני שום
רבע כוס שמן זית
מיץ לימון מלימון אחד
מלח
כוס ציר טלה
כף סילאן
הכנה:
לקרם-חולטים את הבצל הירוק 20 שניות במיים רותחים ומעבירים א"כ למי קרח.טוחנים בבלנדר עם השום,שמן,מלח ומיץ לימון לקרם חלק.את הירקות מתבלים במלח ושמן זית וצורבים על גריל פחמים.את השקדי עגל גם כן צורבים על הגריל כ-2 דקות מכל צד ופורסים לחתיכות קטנות.
את ציר הטלה מצמצמים יחד עם הסילאן לרוטב סמיך.
על צלחת מניחים כף מהקרם ומפזרים את השקדי עגל והירקות על הקרם.מזלפים רוטב מעל הכל.
ל-4 נמנות
4 נתחי שקדי עגל במשקל 70 גרם כל אחד
5 עגבניות שרי חצויות
4 לבבות ארטישוק
4 בצלי שאלוט חצויים
לקרם-
צרור בצל ירוק
4 שיני שום
רבע כוס שמן זית
מיץ לימון מלימון אחד
מלח
כוס ציר טלה
כף סילאן
הכנה:
לקרם-חולטים את הבצל הירוק 20 שניות במיים רותחים ומעבירים א"כ למי קרח.טוחנים בבלנדר עם השום,שמן,מלח ומיץ לימון לקרם חלק.את הירקות מתבלים במלח ושמן זית וצורבים על גריל פחמים.את השקדי עגל גם כן צורבים על הגריל כ-2 דקות מכל צד ופורסים לחתיכות קטנות.
את ציר הטלה מצמצמים יחד עם הסילאן לרוטב סמיך.
על צלחת מניחים כף מהקרם ומפזרים את השקדי עגל והירקות על הקרם.מזלפים רוטב מעל הכל.
תגובות
כמה שהתגעגעתי למטבח הזה! :)
יום הולדת שמח לשובב הקולינרי!!!