עוגיות שוקו-שוקו צ'יפס



איך אתם אוהבים את עוגיות השוקולד צ'יפס שלכם?רכות או קריספיות?גדולות או קטנות?בהירות או כהות?ואם איזה תוספות?
אני הכנתי אותם הפעם רכות,כי שקד רצה לקרוץ מהם את השם שלו.בתוספת של קפה נמס,אמרטו ושוקולד קצוץ גס במקום נטיפי השוקולד הם יצאו מושלמות.בבקשה מתכון.


250 גרם חמאה בטמפ' החדר


3/4 כוס סוכר לבן

3/4 כוס סוכר חום

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

1/2 2 כוסות קמח

1 כפית אבקת סודה לשתיה

300 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות קטנות

כף אמרטו

כף קפה נמס

2 כפות קקאו


מקציפים במיקסר חמאה וסוכר 3 דקות.מוסיפים את הביצים אחת אחת,א"כ את התמצית וניל ואמרטו.מערבבים את הקמח,קקאו ואבקת הסודה לשתייה ומוסיפים למיקסר במהירות איטית.לבסוף מוסיפים את השוקולד ומערבבים לדקה.על תבנית עם נייר פרגמנט מניחים כף מהמסה ברווחים מאחד לשני.אופים ל10 דקות ב180 מעלות.לא להיבהל עם העוגיות עדיין מאוד רכות בשלב הזה,הם יתייצבו כשיתקררו.

תגובות

מכונות קפה אמר/ה…
אני מודה שכשפתחתי את הפוסט הזה ציפיתי לתמונה הסטדנרטית של עוגיות השוקולד-צ'יפס אבל הופתעתי לטובה! העוגיות האלה נראות הרבה יותר מעניינות מהעוגיות שאנחנו רגילים אליהן. מעביר את המתכון לחברה שתנסה להכין בשבילי!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש