ספירות תפוח בדבש

 הספירות-בועות נוזל,הכנתי מבעוד מועד למסיבה בבית הבייגלה.
טחינה של תפוח עץ שעבר הקפאה,מה שמעכב את השחרת התפוח,עם מי סוכר,וסינון+קלציום ליצירת הספירות.זה הכול.לחיזוק הצבע השתמשתי במחית תרד ירוקה בוהקת.
על כף הוגשה הספירה יחד עם זילוף של דבש,מה שהיה אמור להיות אבקת דבש ,אך לא היה לי בנמצא באותו רגע.
תפוח בדבש.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש