שמן אגוזים-המקור

לאחר שהכנתי כבר שמן אגוזי לוז,קיבלתי בייבוא אישי בקבוק שמן אגוזי לוז טהור,מה שמסתבר כשמן איכותי מאוד,
יקר מאוד(66 דולר ל100 מ"ל),ודי נדיר.לעומת השמן אגוזים הביתי,אין על מה לדבר.כאן השמן הוא אגוז לוזי מובהק,כמו לטעום מחית נוגט,ריח מתקתק ודומיננטי.מצוין לויניגרטים,טוב לדגים נאים.חובה לנסות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש