ולסיום-ניוקי בננה



לאחר סערת הרוחות ממנת הקונדום,הגיע הקינוח האחרון,ניוקי בננה.
הטכניקה בה הוכן הניוקי כבר תואר כאן בבלוג,ניוקי ללא קמח וללא ביצים,אלא עם מייצב שמוסף למחית בננה,כך שמתקבל טעם נטו של בננה.הניוקי הוגש ברוטב שוקולד,שברי מרנג,שטרוייזל קקאו וגלידת שוקולד וברנדי.לצד המנה היה גם כן טראפלס של שוקולד לבן מעולה,שהיה למעשה גנאש שוקולד שעוטף אגוז מקדמיה עם קוקוס וקארי.כבר אמרתי מעולה?
וזוהי סוף הארוחה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש