ארוחת טעימות קרועה-ההמשך...


 בהמשך ארוחת הטעימות שערכתי השבוע,הגשתי קולקציה של מנות דגים נאים.הראשונה שבינהם הייתה סשימי אינטיאס משוח בשמן זית ומלח.נתחי הדג שכבו בנינוחות על קרם יוזו,וכדורים של תפוח עץ ומלפפון.לצידו של הדג היה ההיי לייט של המנה-גרניטה אקליפטוס מרענן מאוד.המנה לא הסתיימה כאן.כשהמנות הוגשו לשולחן,מלצר הגיע ובידו בקבוק גולדסטאר שבתוכו בירה עם יוזו שהוסמכו מעט,וזילף מעט על המנה מה ששימש כרוטב לדג.מנה מרעננת מאוד עם טעמים לא שגרתיים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש