בייגלה חם,בייגלה חם


ביום שישי האחרון,הגעתי לאירוע שערכו הזוג המקסים נעמה ודודי מבלוג "בייגלה".
האירוע נערך לאנשי אוכל,בלוגרים ומכרים למינהם.כל בלוגר התבקש להכין מנה שמייצגת אותו,אז מיד עלה לי לראש להכין ספירות של תפוח בדבש.לאירוע באתי עם שירי,וכשהגענו,אי שם לקיסריה נדהמנו לראות טירה לפנינו.בית מרשים ביותר.נכנסנו...ואז התחילה החגיגה.ד"ר שקשוקה לא הכין שקשוקה,אלא הכין שווארמה איכותית שנערמה לתוך פיתות,ובסמוך לשם נצרבו על מנגל צלעות טלה עסיסיות,סושי במגוון ווריאציות של בועז צאירי,קישים קטנים וטעימים של
ה"קישריה" במילויים שונים,האוכל של כל הבלוגרים הוגש על שולחן ארוך ובין היתר היה שם ממולאים,לזניה,ברוסקטות למינהם,סלטים ועוד ועוד.דאגו ליינות של "ויתקין",בירה של "בזלת",קפה של "ארקפה",כולל מאפים מתוקים ואפוגטו שזה גלידה עם שאט אספרסו.אנשים מ"קיריוטוש" היו שם והביאו לטעום מאפים של בצק עלים במילוי פטיסייר או ריקוטה,וחילקו לכולם גם שקית הפתעה של גליל קיריוטוש הבייתה.הייתה להקה שניגנה,היו פינות מחשבים לגלישה באינטרנט,החדר שינה שנראה כך לכאורה, רוקן מתכולתו ,והועמס בצי של קינוחים:מוסים,טארטלטים,פטיפורים ועוד.עגלת
גלידה של דולצ'ה מלודי עמדה בחצר בשביל לשרת את הבאים וכאן כבר הייתי חייב לעצור כי כבר כלום לא הצליח להיכנס יותר לבטן,לשבת על פוף בחצר ולקחת נשימה ארוכה.ממש חגיגת אוכל.היה מהנה ביותר,להכיר עוד בלוגרים,"לטעום" מהאוכל,ואת התגובות הרצויות לספירות קיבלתי.כן ירבו אירועים כאלה כרימון.שאפו לבייגלך.

תגובות

דודי כליפא אמר/ה…
שובב יקר

היה זה כבוד לנו לארח ולהכיר אותך ואת אשתך המקסימה

שנה טובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש