דג ושומר



בארוחת הטעימות שערכתי השבוע,לקראת סופה הגשתי לברק על טהרת השומר.
קרם שומר שהועשר עם זרעי שומר,פירה שומר טרי,גבעולי שומר מוחמצים,עלי שומר,זרעי כוסברה מקורמלים ורוטב חמאת תפוז עם גרניום.הדג בושל בחמאה שרופה,והשומר נתן טעם רענן למנה ביחד עם חמאת התפוז הארומטית.
לאחר מכן הוגש הpre dessert,מנת טרום קינוח,עליה אספר בפוסט הבא,הדבר ההזוי ביותר שהכנתי עד היום,מנה קרועה באמת.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש