עגבניות ירוקות

 איזה  צבע יפה יש לעגבניה הירוקה,אה?בשרה קשה,אך מכילה מיצים בוסריים.
מה עושים איתה?אז אפשר להכין ריבת עגבניות ירוקות מתקתקה עם מקל וניל,אניס או קינמון.אבל בקשר לריבות,אני לפחות מודה שהם רק לקישוט.לא גדלתי בפריס,ומרחתי לי כל בוקר ריבה על הקוראסון.מה שכן,הריבה יכולה ללוות פטה כבד או למרוח על עוף בתנור.
אני הכנתי מהעגבניות מעין צ'אטני חריף,עם זרעי כוסברה,שום,כוסברה ומעט מהפלפל הלוהט בעולם,ויכול ללוות בשרים על האש כתוספת רעננה וחריפה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש