מנגו ואבוקדו


מנגו ואבוקדו הם שילוב נהדר ביחד.לשניהם מרקם רך ונעים,לא דומיננטיים מידי ומתחברים יחדיו בשילוב ידיים.הם כה דומים שאפילו פעם הכנתי סורבה אבוקדו ועם המתיקות  והחמיצות שהוספתי לו זה הרגיש ממש כמו מנגו.בימים חמים וטרופים אלו,אני נהנה להכין אוכל מרענן,קליל וצונן.כתוספת לנתח בשר צלוי הכנתי סלט של אבוקדו עם מנגו מסוג שלי שהוא ארומטי במיוחד.לסלט הוספתי ג'ינג'ר כבוש,מיץ לימון,מחית עריסה פיקנטית,זרעי כוסברה,בוטנים,מעט סויה ומלח.המנגו נתן את הארומה והמתיקות,העריסה את העוקץ והכל ביחד השתלב מצוין לסלט קייצי שיכול ללכת טוב גם עם דג נא או צלוי או פשוט לאכול אותו כך לבד.

תגובות

עלמה אמר/ה…
נראה מדהים, ואני חושבת שאבוקדו ומנגו הם גם קרובי משפחה בוטניים- לא?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש