לחמניות המבורגר



סוד קסם בלחמניות המבורגר הוא הרכות שלהם וכמות בועות האוויר הנכלאות בתוכם,אותם מכינים בעיקרון מבצק בסיסי
אך עם הרבה יותר נוזלים מהרגיל והמהדרין גם יוסיפו חמאה וחלב.

1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים טריים
60 גרם מלח
20 גרם סוכר
550 מ"ל מיים
100 מ"ל חלב
50 גרם חמאה רכה

לשים הכל במשך 15 דקות.מתפיחים לשעתיים.יוצרים כדורים עם ידיים מקומחות,מתפיחים עוד כ-20 דקות.מברישים בביצה,מפזרים שומשום ואופים ב-200 מעלות ל15 דקות



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש