שיגעון הפברז'ה



 מאסטר שף מספק שיגעון סביב האוכל,בכך שהתכנית מגרה את החושים לכל הצופים חובבי הבישול וגם את אילו הפסיביים ,עם מנות בעלות טכניקות שונות ומרחיקות לכת מעבר לבישול פסטה יום יומי,הכנת שניצל או ממולאים.
אז זה התבטא בקורקומבוש בעונה הקודמת והמשיך העונה בעוגת קונקורד ועכשיו הגיע שיגעון הפברז'ה,אותו קינוח מחווה לביצי הצאר הרוסי שנמכרות בעולם במליוני דולרים.
קודם כל זה התבטא בכניסות המוניות לבלוג שלי על פוסט הפברז'ה שאכלתי במול ים לפני שנתיים.
 קרובי משפחה הצהירו שהם מעוניינים בארוחה שלסיום אעניק לכל סועד קינוח ביצת פברז'ה.
בנוסף לזה בזמן שאני צופה בתכנית יחד עם הילדים,גפן בוכה ודורש ממני להכין לו ביצה כזו כמו בטלוויזיה.אז האמת שלאחר הרבה זמן שחשבתי לרכוש משאבה לניפוח סוכר וליצור לי גם כדורי בדולח מסוכרים ולא עשיתי זאת,החשק חזר שוב לחזור למשימה הזו.נחיה ונראה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש