עוד מרענני קיץ




כל יום לאחר ארוחת ערב,אני מרגיש דחף להכין קינוח קליל ומרענן,כזה שיפיג את החום וירענן את כל הגוף.
אז הנה שניים,האחד יוגורט עם מנגו ופסיפלורה,כדורי אבטיח צהוב קטנטנים שהכנתי בעזרת כף פריזיאן קטנה במיוחד ושטרויזל של טונקה.
השני,חלב קוקוס חצי קפוא עם קוביות מנגו ותפוח ומעל אטריות אורז מטוגנות,שמוסיפות מרקם נעים וטעים כמו של פופקורן עדין.




 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש