בננה מקורמלת



אין כמו טעם של בננה מקורמלת.הטעם תופס אותך מיד,כשמשלבים איתה עוד מרקמים.
לקחתי לחם לבן,חתכתי לקוביות,והקפצתי עם סוכר.הלחם נהפך למעין קרוטונים בעלי קרום סוכר פציח ודק.
הבננה קורמלה עם סוכר על מחבת לכמה שניות,לבננה שודכה גלידת וניל ועוגיות ומעל הקרוטונים המתוקים.פשוט וטעים.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
יש דבר שמעניין אותי!
איפה אתה מנסה את כל הדברים האלה..???
בבית? במסעדה.?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש