שעת הפטל

הקיץ בפתח,ועונת הפירות הקיציים והטעימים באמת, החלה.
וכמעין מסורת בשנים האחרונות,אנו המשפחה יוצאים לקטיף,לרוב של דובדבנים.
השבת,במקום להרחיק צפונה,גיליתי את-פטל,מקום לקטיף פטל,תות עץ,אפרסק ופיטנגו,שנמצא בגדרה.
תותי עץ בשרניים ומתוקים,פיטנגו חמצמץ שמזכיר את הילדות בבית סבתא,ושיחים ארוכים של פטל אדום ושחור.
כיף לטפס על העצים,להתלכלך לגמרי מהפירות ולהתחבר לטבע לקראת החג המהנה ביותר בשנה-שבועות




























תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש