דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
מאי 29, 2010
שרימפס קייצי
שרימפס וסקאלופ,פרחי זוקיני במילוי גבינת בושה ואגוזים,קציפת תפוז וזעתר
תגובות
אנונימי אמר/ה…
אתם קונים את פרחי הזוקיני מאקזוטיקה במקרה?!
שובב קולינרי
אמר/ה…
את הפרחי זוקיני משווקים הרבה ספקים,אנו לא רוכשים אותם אצל אקזוטיקה.
Idan.Hen
אמר/ה…
נראה מעולה מאיר,
איך אתה מכין את הקציפות החמות הללו? סיפון?
על בסיס שמנת\חלב\שמן זית?
הקציפה בתמונה נראית לא כבדה כלל, וראיתי קציפות (נדמה לי שזו הייתה קציפת סרטנים שהגיע על רביולי חלמון) שהיו נראות אווריריות אפילו יותר.
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות
איך אתה מכין את הקציפות החמות הללו? סיפון?
על בסיס שמנת\חלב\שמן זית?
הקציפה בתמונה נראית לא כבדה כלל, וראיתי קציפות (נדמה לי שזו הייתה קציפת סרטנים שהגיע על רביולי חלמון) שהיו נראות אווריריות אפילו יותר.