שרימפס קייצי

שרימפס וסקאלופ,פרחי זוקיני במילוי גבינת בושה ואגוזים,קציפת תפוז וזעתר




תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
אתם קונים את פרחי הזוקיני מאקזוטיקה במקרה?!
שובב קולינרי אמר/ה…
את הפרחי זוקיני משווקים הרבה ספקים,אנו לא רוכשים אותם אצל אקזוטיקה.
Idan.Hen אמר/ה…
נראה מעולה מאיר,

איך אתה מכין את הקציפות החמות הללו? סיפון?
על בסיס שמנת\חלב\שמן זית?
הקציפה בתמונה נראית לא כבדה כלל, וראיתי קציפות (נדמה לי שזו הייתה קציפת סרטנים שהגיע על רביולי חלמון) שהיו נראות אווריריות אפילו יותר.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש