גדלתי בשנה



כאילו בתיאום מושלם,הבלוג שלי חוגג החודש שנה להיווסדו וגם את הפוסט ה-200.

אז מה היה בשנה החולפת הזו-קצת מולקולרי,קצת אוכל של בית,ניסויים ותהיות,משפחה,אירועים,מסה,טבע והרבה כיף.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
מזל טוב!
הבלוג שלך זה אחד הדברים הכי מעניינים שאני מכיר!
היית שמח אם תפרסם עוד תמונות מהמטבח שלכם שמה במסה :P !!!
שובב קולינרי אמר/ה…
תודה רבה,בכל רגע שיש משהו מעניין במטבח,הוא יופיע כאן.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש