דג קייצי

טונה אדומה,יוגורט לימוני,אגס מקורמל,בזיל,פילה תפוז

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
אהבתי את השידוך שלכם במסעדה של טונה אדומה יחד עם פלחי תפוז!
גמו במנה המדהימה הזאת עם הרול חציל!
שחןתר מאשמח לדעת איך אתה מכין אותו ואלי להביא תמונות!
שובב קולינרי אמר/ה…
בשמחה-קולים חציל על אש,משטחים על נייר פרגמנט,והמילוי הוא גבינת בושה,פטריות יער מוקפצות מעט על מחבת,בצל קצוץ,פלפל חריף וצנוברים.מגלגלים עם המילוי את החציל כמו סושי.על החציל יוצקים רוטב רימונים ממיץ רימונים מצומצם עם סוכר,זעתר יבש וחמאה.
‏אנונימי אמר/ה…
וואוו זה אלוהי!
מתי אתם משנים את התפריט לתפריט קיץ!?!??!
וגם רציתי לההודות לכם על הקינוח אחד המוצלחים שאכלתי אצלכם והוא תותים מיובשים וטריים עם קרם פטיסייר גלידת שוקולד לבן שקדים ומקרון פיסטוק!
זה היה קינוח מדהים פשוט!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש