ארוחה עם חברים


לקראת צאת שבת ולפני הדריכות של משחק הדרבי המאכזב(כן,אני אוהד הפועל),ערכתי ארוחת חברים שהייתה מעין סדנת בישול,לחובבי אוכל שרצו לדעת איך מכינים ריזוטו.אז מה בתפריט?
טאטקי סינטה-סינטה צרובה מבחוץ ונאה מבפנים,עם רוטב שמבוסס על סויה,מירין,ג'ינג'ר,כוברה ושמן שומשום.
טרטר טונה טרייה-"עוגיות" אורז פריכות בטיגון שמן עמוק,מעל טרטר טונה עם איולי צ'ילי מתוק וגרידת לימון.
ריזוטו פטריות-ריזוטו שכלל פטריות פורטבלו,יער ושמפניון,אספרגוס, ועשיר בחמאה ופרמז'ן.
לקינוח בחרתי לעשות את הקינוח הראשון שהתלהבתי להכין בתחילת לימודי הבישול שלי,סופלה שוקולד,הכי קלסי והכי טעים.






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש