לבשל לפי הספר

"ג'ולי וג'וליה",זהו סרט על מקרה אמיתי על אשה אמריקאית החיה בצרפת ב-1948,ג'וליה צ'יילד,אשר שינתה את דרכי ההתנהגות והבישול האמריקאי.לאחר 50 שנה,החליטה ג'ולי פאוול,בחורה אמריקאית צעירה, לקחת את ספרה של ג'וליה,ובתוך שנה לבשל את כל 524 מתכוניה,ולעלות על בלוג את התנסויותיה בכל דרכי הבישול.

ג'ולי,הייתה פורצת דרך,והיום מסתבר שהרשת מלאה בהרבה בלוגרים שמבשלים את הספר בישול החביב עליהם.

למשל,הבלוג על הספר של גורדון רמזי- trhee star chef
הבלוג על ספרה של מרתה סטויארט- Martha Stewart’s
בלוג על ספרו של ג'יימי אוליבר,עם תמונות לא כל כך מחמיאות-ג'יימי אוליבר
עוד ספר של גורדון רמזי,על אוכל של פאבים-גורדון רמזי
בלוג על ספרו של תומס קלר מפרנץ' לונדרי-French Laundry
עוד בלוג על ספר לא מוכר,שמסביר על בישול של כל חלקי הבשר,המוכרים והפחות מוכרים-The Whole Beast: Nose to Tail Eating
שני בלוגים על הספר האהוב עליי מהמסעדה האהובה עליי עוד בטרם אכלתי שם-alinea-
alineaphile
alinea at home
בלוג מרשים על הספר המפואר של הסטון בלומנטל ממסעדת fat duck

הגיע הזמן שמישהו בארץ ירים את הכפפה ויקים בלוג על ספר של בני סיידא...

תגובות

חיה אמר/ה…
ואני אוהבת את הבלוג שלך :-)

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש