ברמן,תן לי שניים קוקטייל מולקולרי


 השבוע התארח במסה שף קוקטליים צרפתי,מה שנקרא liquid chef,לורן גרקו שמו שלו מעין בר mojito lab והוא הגיע בשביל לקדם את המותג perrier-מיים מינרלים מוגזים טבעיים מצרפת,שאותם הוא שילב בקוקטיילים.
השף בתלבושת מדען מצויד בפינצטות,תמציות ריח ושאר מיכשור להעשרת הפוזה,מגדל אצלו בחממות 28 סוגי נענע,מכין 70 סוגי מוחיטו ויוצר קוקטיילים וירטואוזיים עם שלל אפקטים עם קרח יבש,צמר גפן מתוק שעליו נשפכים המיים המינרליים ויוצרים קוקטייל,"קוויאר" בטעמים,עשן, וקוביות פלסטיק דמויי קוביות קרח שרק במגע עם מיים מתחילות לזהור.
יחד עם זאת אני יצרתי תפריט פינגר פוד,מנות קטנות ויצירתיות שיתלוו למשקאות ויהוו אווירה לאותו קו יצירתי.
במנות היו :
-טרטר אינטיאס עם קרם אבוקדו וקציפת פסיפלורה וחרדל
-קרפצ'ו כבד אווז עם קרם בזוקה
-סינטה,רוטב אספרסו,קרם תמרים והל וסוכריות קופצות,או כמו שקראנו למנה-סינטה קופצת
-ניוקי תירס,נטול קמח וביצים,שמן כמהין ואספרגוס,"קוויאר לימון"
-שרימפס,יוגורט,קרם פטל וצ'יפוטלה ו"קוויאר" סויה

חפשו אותנו בגיא פינס בשבוע הבא.








תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש