דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
ספטמבר 01, 2011
אטריות שעועית
תגובות
אלי אמר/ה…
יפה... איך מכינים אטריות שקופות כאלה? במכונת פסטה רגילה? או בעזרת אקסטרודר...? וממתי יש בשעועית מספיק עמילן כדי ליצר מזה פסטה?
אנונימי אמר/ה…
הי,האטריות הם קנויות,הם בעלות מרקם יותר צמיגי מאשר האטריות אורז וניתן למצוא אטריות רחבות או דפי שעועית שהם שקופים גם כן
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות