דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
ספטמבר 01, 2011
אטריות שעועית
תגובות
אלי אמר/ה…
יפה... איך מכינים אטריות שקופות כאלה? במכונת פסטה רגילה? או בעזרת אקסטרודר...? וממתי יש בשעועית מספיק עמילן כדי ליצר מזה פסטה?
אנונימי אמר/ה…
הי,האטריות הם קנויות,הם בעלות מרקם יותר צמיגי מאשר האטריות אורז וניתן למצוא אטריות רחבות או דפי שעועית שהם שקופים גם כן
רשומות פופולריות
אוגוסט 04, 2025
ויאטנם- יומן מסע
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות