סלט קליפות אבטיח?!

 






כן, מה הבעיה עם קליפות אבטיח?
האמת שקליפות אבטיח בדרך כלל מחמיציםֿ/ כובשים ואז יש מעין חמוצים של קליפות אבטיח.

אני השתמשתי בקליפות אבטיח ליצור מעין סלט שילווה סשימי דג.
החלק הירוק החיצוני של הקליפה קולף ואז הקליפה נחתכה לרצועות דקות בשביל לקבל רוטב 
בדומה לסלט פפאיה ירוקה. את כל האבטיח האדום זורקים... סתםםםם, הוא יצוץ שוב יותר מאוחר.
הרוטב לקליפות אבטיח הוא על בסיס ליים, רוטב דגים, סוכר, צ׳ילי וכורכום טרי.

מכאן המנה השתכללה עוד. הסלט קיבל עוד תוספות ליווי של רצועות מלפפון, זרעי שומר, פומלה ואורז קלוי טחון,עורבב עם רצועות אינטיאס טרי, הכל יושב על שלולית מהרוטב הנ״ל שבו שוחים פניני טפיוקה,  מעל הכל זולף שמן בצלים שרופים ואם זה לא מנספיק אז ליד זה יש גם גרניטה אבטיח וג׳ינג׳ר... אמרתי שהאבטיח יחזור שוב למערכה האחרונה...

לאינסטה שלי ולסרטון של המנה ניתן ללחוץ כאן



תגובות

רשומות פופולריות