עלי ווסאבי
בשנים האחרונות מגדלים בארץ את כל מה שחלמנו שיהיה פה ולא היה עד כה, בין אם זה קוויאר שמגדלים באיכות גבוהה מאוד, פטריות כמהין שעדיין יש במה להשתפר וגם... ווסאבי טרי.
התרגלנו בארץ לאבקת ווסאבי שמערבבים עם מיים, וזה לא הדבר האמיתי באמת, אז עכשיו יש כבר לרכוש ווסאבי טרי
ויותר מזה, יש גם עלי ווסאבי, שלרוב משווקים למסעדות. העלים גדולים ומעט חרדליים בטעמן, קריספיים ורעננים.
אז במריפוסה יצרנו מנה מהעלי ווסאבי שתפקדו ככלי קיבול, גולגלו כקונוס ומולאו בדג מטוגן עם ריבת צ'ילי,ליים, קשיו וכוסברה, מנה לאכילה ביד, טעימה וכיפית ביותר.
דבר נוסף שבו ליהטטנו עם עלי הווסאבי, הם מולאו בבשר מפורק מלא בג'ינג'ר ולמון גראס, גולגלו כמו עלי גפן
המוכרים, קיבלו חריכה על הגריל והונחו על רוטב על בסיס חלב קוקוס וצ'ילי.
גבעול עלה הווסאבי נכנס לטמפורה וטוגן, היה פריך והרגיש ממש כמו אספרגוס. חפשו בחנויות המתמחות.
תגובות