פינגר ליים

בביקורי במשתלת וולך טעמתי כמה סוגי לימונים,כאלה שהכרתי רק משמיעה או קריאה עליהם.
יוזו,אותו לימון יפני עם ארומה מטורפת שמשכרת אותי בכל פעם שאני מכין רוטב או מתבל סשימי במיץ של היוזו.
בארץ ניתן למצוא את היוזו בגרסה הסחוטה בבקבוקים שנמכרים בהון לא מבוטל.
פגשתי גם את הלימון מאייר,לימון עם ריח נעים,חמצמצות עדינה,ארומת תפוז,ממש לימון נעים.
הפינגר ליים,המגניב מבין הלימונים שטעמתי,בגלל תוכנו שעשוי מבקבוקונים קטנטנים שנראים כמו קוויאר של לימון,ארומה פירותית מאוד,ממש לימון שמתאים למסעדות,כאילו מתבקש לפזר אותו על דג נא.
אז אני בזבזתי כבר את הלימונים הבודדים שהיו ברשותי,מפנטז על הפעם שאולי לא תחזור שאשתמש בפינגר ליים או שמישהו ירים את הכפפה ויצור מטעים שלמים שלו בארץ.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש