7 מנות בשבעה ימים








במסגרת ארוחת טעימות שערכתי בשבוע שעבר, אציג כאן 7 מנות מהארוחה,אחת בכל יום.

הראשונה-גלידת אספרגוס...

אספרגוס נשמע בתחילה אולי מוזר,אך טעמו העדין והאלגנטי מתאים עצמו למתיקות עדינה של גלידה.
ההכנה כמו גלידה סטנדרטית,יוצרים קרם אנגלז ואז בתוך הקרם חולטים אספרגוס וטוחנים ביחד את כל המסה.
מה שנותר זה לסנן את התערובת בשביל להימנע מסיבים של אספרגוס,לצנן ולהעביר במכונת גלידה.
בהתחלה חשבתי ליצור ארטיק על מקל,אך לבסוף החלטתי להניח את הגלידה על גביע גלידה למראה הכי אותנטי.
הגביע עשוי ממסה של טוויל סטנדרטי,עדין ושברירי.מעל הגלידה הונחו ביצי טוביקו בנדיבות,מלח שחור ועלי בזיליקום.

ביצי דגים מתפצפצות,גלידה עשבונית צוננת,גבישי מלח שמאזנים את הטעמים-כן,זה עובד ביחד.



תגובות

ביסטייל אמר/ה…
אליפות.
אני כבר מדמיין את השלבים הבאים

‏אנונימי אמר/ה…
אתה מכין את הקרם אנגלז מתוק, עם הכמויות הרגילות של הסוכר והוניל,
או שאתה מפחית קצת כדי לאזן עם הטעם של האספרגוס והמלח השחור?
שובב קולינרי אמר/ה…
לפי טעם אישי,אצלי בעיקרון זה היה עם מתיקות מינימלית
‏אנונימי אמר/ה…
הייי אשמח לקבל מתכון לטוויל מלוח וקריספי
תודה

רשומות פופולריות