קינוחי ההווה

כיום בעולם,הקינוחים פרצו כל גבולות אפשריים.שימוש בכמהין,ירקות ועוד חומרי גלם שלא חשבו אף פעם לשלב בקינוח,נכנסים אליהם כיום בנון שלנטיות.
בארה"ב ישנם כמה קונדיטורים כוכבים ממש כמו אלכס סטופאק,סם מייסון ועוד, שמכתיבים את הקצב ויוצרים למסעדות כמו alinea ,וwd-50 קינוחים מורכבים ובעלי יחודיות,בדגש על שינוי טקסטורות,שילובי טעמים בלתי שיגרתיים וצורות הגשה מגוונות.דוגמאות למטה. קרם גזר לבן,שוקולד מריר,וטווילי סוכר
עוגת ספוג של זוקיני,יוגורט,קרם לימון




שילובי שוקולד,מנטה ויוגורט



קרם בננה,גלידת יסמין,שומשום שחור




סבלה רך וגמיש,קרם שומשום שחור,מרנג אלכוהולי,קרם סביונים


קרם רך של שוקולד,פטריות מסוכרות,מוס שוקולד קראנצ'י



הכול אדום




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש