פרוייקט לחם-3

היום בפינתנו פרוייקט הלחם נכין לחם נוסף.הפעם הכנתי לחם עם לישה,הכנסת כמה שיותר מיים לבצק,התפחה של 18 שעות ואפייה בסיר מכוסה.אותו תהליך של לחם ללא לישה רק עם לישה.

התוצאה-לחם רך למחצה,אוורירי למחצה ולא צמיגי כמו שקרה עם הלחם הקודם בלי לישה.הקרסט התרכך די מהר,אך בסה"כ לחם טעים.

הלחם הבא-לחם ללא לישה,18 שעות התפחה,אפייה בסיר לא מכוסה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש