קשה באימונים קל בקרב

אוטוטו פסח,ואני כבר בודק דברים שאוכל לבשל נטולי גלוטן ומחמיצים למינהם.
כבר די הרבה זמן אני מחפש מתכון לפיתות או לאפות כשרות לפסח,מהסוג שמוכרים בשיפודיות,אך עדיין לא מצאתי.מה שכן מצאתי זה מתכון מעניין ללחמניות מקמח טפיוקה.ומה לגבי קינוחים?לי יש את הסלידה מהעוגיות הקוקוס והבוטנים שהייתי קטן ובלית ברירה הייתי צריך לאכול כי לא היה משהו אחר.אז בדקתי השבוע מתכון של בראוניז.בראוניז ללא קמח,עם קורנפלור ואבקת אגוזי לוז שמתפקדת במקום הקמח,ויוצרת בראוניז עשיר וטעם אגוזי מאוד מובהק וטעים.

200 שוקולד מריר
200 חמאה
200 אבקת סוכר
100 גרם אבקת אגוזי לוז,טחונים במטחנת תבלינים
4 ביצים
3 כפות קורנפלור
100 גרם קקאו

ממיסים חמאה ושוקולד.יוצקים לקערה את תערובת השוקולד ושאר המרכיבים ומערבבים היטב.יוצקים לתבנית,
ולתנור בחום 180 מעלות לכ-30-40 דקות,עד שהחלק העליון מתבקע אבל עדיין נשאר לח בפנים.





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש