דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
פברואר 08, 2010
טוויל מכל דבר
היום,באוכל הכול אפשרי.מי שיגיד אחרת,משקר או לא יודע.
קחו למשל טוויל.
טוויל מחתיכות פרי של תפוז(pulp),וטוויל מסולסל של פירות יער
טוויל מסולסל של גזר,וטוויל ממקל ווניל
להכין טוויל מתירס
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות