טוויל מכל דבר-המשך


ישנם את הטווילים על בסיס קמח,פריכים,דקים וטעימים,מכל טעם ,צבע וצורה.
טוויל בסיסי:
250 גרם קמח
150 גרם מיים
125 גרם חומץ
30 גרם סוכר
10 גרם מלח
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים יחדיו.משטחים מהמסה על מגש עם נייר פרגמנט שכבה דקה מאוד.מייבשים בחום 150 מעלות 30 דקות.
לגיוון-לתערובת של הטוויל ניתן להוסיף מחיות כמו,פסטו,קארי,עריסה.עשבי תיבול קצוצים או זרעי תבלין שלמים מפוזרים על הטוויל.
ישנם טווילים העשויים מפרוסות לחם אותם ניתן לפדר באבקות תבלינים,להספיג במי סוכר,לפזר עשבי תיבול,ואז לייבש.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש