טוויל מכל דבר-המשך של ההמשך

להכין טוויל מטפיוקה.טפיוקה הוא מוצר עמילני,וכאשר מבשלים טפיוקה,מי הבישול נהיים עיסתיים.כשהטפיוקה מתקקרת מעט,אפשר לשטח את הטפיוקה על מגש ולייבש לטוויל,עם תוספות טעם.אבל הדבר היפה יותר שאם את הטוויל הזה מטגנים בחום גבוה בשמן עמוק,הטוויל טפיוקה תופח למעין צ'יפס טפיוקה פריך.את אותו דבר ניתן לעשות עם אורז.אורז מבושל שנטחן לקרם,ואז גם כן מיובש ייתן תוצאה די דומה לטפיוקה התפוחה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

מיקרו-ספוג

איסטנבול- יומן מסע

ונציה (+)- יומן מסע

יפן-יומן מסע חלק א'