פנקוטה להמונים




כמעט ולא רואים היום במסעדות קינוח של פנקוטה,הוא כל כך ניינטיז.אך בתור קינוח זהו דבר נפלא שאפשר לשחק איתו בטעמים ובתוספות מעליו.אז כששירי ביקשה שאכין לה קינוח לכל החבר'ה בעבודה,הימרתי על פנקוטה.
למון גראס נקטף מהגינה ובעבע יחד עם חלב וסוכר,ומיץ קלמנטינות נסחט וצומצם לסירופ שיבוא מעל הפנקוטה.
500 מ"ל חלב
2 ענפי למון גראס קצוצים
150 גרם סוכר
50 גרם שוקולד לבן
10 גרם ג'לטין
מרככים ג'לטין בקערה עם מיים.מרתיחים חלב,למון גראס וסוכר.מבשלים 10 דקות.מסננים,מוסיפים ג'לטין ושוקולד לבן ומערבבים.מוזגים לכוסות ומקררים.
מיץ מ4 קלמנטינות
50 גרם סוכר
פילה קלמנטינה
מבשלים מיץ וסוכר עד לקבלת סירופ עדין.מורידים מהאש ומוסיפים את הפילטים.מקררים

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש