קוביית אבוקדו






מה יש לספר?
אבוקדו לא נועד להיות מרובע,אז החלטתי "להרביע" אותו,ללכת כנגד הטבע.
האבוקדו הוא בין הירקות הבודדים  שנוח לעטוף איתו מילוי ובאכילה נחתך בקלות מהיותו רך ונימוח.
טרטר של אינטיאס עם עגבניות קצוצות,צנוברים,זיתים ופלפלים חריפים היו למילוי.
את האבוקדו פרסתי דק והנחתי על פורמה מרובעת.מה שנשאר זה להניח את הטרטר המתובל בתוך קוביית האבוקדו ואז לסגור.
מתחת לקובייה יש קרמל סויה מצמצום של סויה וסוכר,לשבור את החמיצות של המנה ובשביל תוספת מרקם מכבבים מעל, ביצי הטוביקו הירקרקים שמתפצחים בפה.


תגובות

‏אמיר אמר/ה…
נראה טוב!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש