סילאן תאנים

נתקלתי לי במקרה ב"לגעת באוכל" בסילאן תאנים ומיד קניתי אותו כי הוא היה נראה מבטיח.הסילאן עדין עדין במתיקותו מאשר הסילאן תמרים,טעם תאנים טוב יחד עם גרגירי התאנים שמתגלגלים על הלשון.מצוין לבישול עם עוף או קציצות,לקינוחים או פשוט זילוף על יוגורט.

תגובות

אוכל בחוץ אמר/ה…
תודה על ההמלצה.
בזמן האחרון אני מתאכזב יותר ויותר מסילאן כי נפלתי על כמה סוגים גרועים.

בד"כ אני קונה סוג שאת שמו אני לא זוכר אך על הצנצנת יש כיתוב בערבית ותמונות של צלחת תמרים.
משום מה הAMPM לא מביא את הסוג הזה בחודשיים האחרונים ונאלצתי לנסות תחליפים.

אני מכיר רק את הסניף של לגעת באוכל בראשון, יש עוד?
(אני אבדוק כבר בגוגל)

בכלל, סילאן תאנים נשמע רעיון גאוני. אני מופתע שלא נתקתלי במוצר הזה לפני.
איריס אילי אמר/ה…
הסילאן בתוספת סוכר ? ידוע לך אם קיים ללא תוספת סוכר?
שובב קולינרי אמר/ה…
בסילאן תאנים ישנם סוכרי פרי,זה מה שמצוין באריזה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש