נתקלתי לי במקרה ב"לגעת באוכל" בסילאן תאנים ומיד קניתי אותו כי הוא היה נראה מבטיח.הסילאן עדין עדין במתיקותו מאשר הסילאן תמרים,טעם תאנים טוב יחד עם גרגירי התאנים שמתגלגלים על הלשון.מצוין לבישול עם עוף או קציצות,לקינוחים או פשוט זילוף על יוגורט.
תודה על ההמלצה. בזמן האחרון אני מתאכזב יותר ויותר מסילאן כי נפלתי על כמה סוגים גרועים.
בד"כ אני קונה סוג שאת שמו אני לא זוכר אך על הצנצנת יש כיתוב בערבית ותמונות של צלחת תמרים. משום מה הAMPM לא מביא את הסוג הזה בחודשיים האחרונים ונאלצתי לנסות תחליפים.
אני מכיר רק את הסניף של לגעת באוכל בראשון, יש עוד? (אני אבדוק כבר בגוגל)
בכלל, סילאן תאנים נשמע רעיון גאוני. אני מופתע שלא נתקתלי במוצר הזה לפני.
תגובות
בזמן האחרון אני מתאכזב יותר ויותר מסילאן כי נפלתי על כמה סוגים גרועים.
בד"כ אני קונה סוג שאת שמו אני לא זוכר אך על הצנצנת יש כיתוב בערבית ותמונות של צלחת תמרים.
משום מה הAMPM לא מביא את הסוג הזה בחודשיים האחרונים ונאלצתי לנסות תחליפים.
אני מכיר רק את הסניף של לגעת באוכל בראשון, יש עוד?
(אני אבדוק כבר בגוגל)
בכלל, סילאן תאנים נשמע רעיון גאוני. אני מופתע שלא נתקתלי במוצר הזה לפני.