סלט עלים


 כששומעים "סלט עלים" חושבים על חסות מסוגים שונים,אורוגולה או על עלי מיקס לסלט.
כשאני חושב על סלט עלים זה עלים מכל צמח מאכל שקיים סביבי.בגינה הקטנה שלי שקיימת בעדניות במרפסת הבית יש שלל עלים שיכולים לעטר סלט מעניין החל מריג'לה שגדלה פרא סתם כך עד עלי גזר גמדי.
כך השבוע כשהתחשק לי סלט קטן בשביל להרגיע את הבטן, עשיתי קטיף של גזרים גמדיים שעליהם טעימים מאוד,פלפלי פדרון והעלים של הצמח שטעמם גם כן של פלפל.גם עלי מנטה רעננים הצטרפו,עלי לוונדר ועלי כובע הנזיר בעלי חריפות עדינה המזכירה ראשד.לעלים נוספו נקטרינה פרוסה,גבינת דניש בלו,שומר,עגבניות,קרעי לחם קלויים וחומץ בלסמי מצומצם.ממש תענוג בצלחת-חריפות,חמיצות,מתיקות,רעננות במיטבה.



תגובות

אפרת אמר/ה…
נראה מעולה!!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש