ארוחת קיץ מולקולרית-8
איך זה לאכול פחם?
תארו לעצמכם,בשר פילה שמגיע אליכם שחור לגמרי,דמוי גחל ממש,ומלווה מסביבו גם באפר גחלים.עכשיו תחצו אותו ותגלו שהוא בדרגת מדיום, אדום ועסיסי.
הפילה יושב על רוטב אספרסו שמלטף אותו ברכות,ולידו גנאש שוקולד מריר עם גרניום.עדות רבות מהמזרח התיכון שותים את הקפה שלהם עם גרניום בתוכו,ואני כחובב גרניום,גיליתי שהשילוב בינהם מצוין.הגנאש קורמל עם סוכר מעל ונהיה פריך.
תגובות
המנה נראית מדהים....מה שמעניין זה איך אתם מצליחים לעשות קינוח מושלם כמו המעדן שוקולדים???