ארוחת קיץ מולקולרית-3


תארו לכם,פרוסות של טונה אדומה סופר טרייה,שלובות יחדיו עם פרוסות של אבטיח שהושרה בג'ינג'ר וספג את הטעם עמוק לבפנים.הפרוסות הנפלאות האלו,פוגשות יוגורט מחוזק במי ורדים וספירות יין אדום.כשמכניסים לפה את הטונה עם האבטיח פורץ עסיס של ג'ינג'ר החוצה,ואז טועמים מהיוגורט שמלווה את הג'ינג'ר בניחוח פרחוני.לבסוף לוקחים ספירת קברנה סוביניון ונותנים לה לפרוץ גם כן לחלל הפה,ולהתפשט כמו השלוק הכי קטן והכי עוצמתי שאפשר לקחת.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש