דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 15, 2010
ארוחת קיץ מולקולרית7
תארו לעצמכם סקאלופ ושרימפס מלווים בריזוטו שהוא לא ריזוטו,ופרמז'ן שהוא לא פרמז'ן.
הריזוטו הוא צנוברים שבושלו בסיר לחץ עד ריכוך,ובושל עם חמאה ופרמז'ן כמו בריזוטו.ה"פרמז'ן" נוצר משקדים שגורדו במגרדת מיקרופלן.במנה גם שמן כמהין להעצמת הטעם.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות