דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 16, 2010
ארוחת קיץ מולקולרית-10
תארו לעצמכם,ארטיק על מקל במעטה שוקולד לבן,ממש כמו מגנום.
נועצים בו את השיניים ואז...הטעם הוא של פופקורן.ביחד עם טעם הפופקורן ומתיקות השוקולדמרגישים במליחות עדינה מהמלח השחור שנזרה מעל.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות