דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 14, 2010
ארוחת קיץ מולקולרית-2
תארו לעצמכם,עור של עוף שנצלה עם אבקת קארי ומלח,בטמפ' מבוקרת בתנור,נהיה קריספי,ושחום.עליו מונחים:קרם קוקוס עם קארי וכוסברה,פלפל אדום טרי,פלפל חריף וזרעי כוסברה.כל הדבר הזה בגודל של אצבע.מכניסים לפה ואז מרגישים...עוף בקארי.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות