דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 14, 2010
ארוחת קיץ מולקולרית-2
תארו לעצמכם,עור של עוף שנצלה עם אבקת קארי ומלח,בטמפ' מבוקרת בתנור,נהיה קריספי,ושחום.עליו מונחים:קרם קוקוס עם קארי וכוסברה,פלפל אדום טרי,פלפל חריף וזרעי כוסברה.כל הדבר הזה בגודל של אצבע.מכניסים לפה ואז מרגישים...עוף בקארי.
תגובות
רשומות פופולריות
אוגוסט 04, 2025
ויאטנם- יומן מסע
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות