דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 14, 2010
ארוחת קיץ מולקולרית-5
תארו לכם,שקדי עגל,עם קרם ארטישוק ירושלמי,רוטב בצלי פנינה וליד כל הטוב הזה,רביולי שקופים לגמרי העשויים מג'לי גמיש עם מגוון מילויים של עגבניות,חציל קלוי וזיתים.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות