מוזלי טפיוקה


טפיוקה היא המרעננת הרשמית של הקיץ מבחינתי וכבר הראתי כאן בבלוג כמה וכמה דברים שעשיתי עם הפנינים החמודים הללו.
בשביל עוד מרענן קייצי,בישלתי טפיוקה וערבבתי עם חלב קר,קרמלתי תאנים והוספתי הרבה ענבי מוסקט מתוקים ועסיסיים.זה הרגיש כמו תחליף לקורנפלקס של הבוקר או ווריאציה שונה למוזלי,אבל לא משנה איך נקרא לזה,זה טעים מאוד.


לתאנים-
4 תאנים חתוכות לרבעים
2 כפות סוכר

מחממים מחבת,מניחים את התאנים והסוכר ומקרמלים קלות לכ-2 דקות,עד לציפוי קרמלי עדין.

מעררבים טפיוקה מבושלת עם חלבףמוסיפים את התאנים וענבי מוסקט חתויים.יש להוסיף סילאן או דבש לפי הצורך.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש